Styrketrening,

yoga & bevegelse

 
D_0748.jpg

Dette er for deg som er klar for å ta rå styrke og helse til et nytt nivå av intelligens.

Du har nå muligheten til å trene med meg både i gruppetimer men også privat. Hos meg vil du få en taktisk biohackers perspektiv på hvordan utvikle brutal styrke og en kropp som er kondisjonert til å takle de utfordringene vi utsetter den for. Det vil si at hele deg må bli med på en reise gjennom mobilitet, fleksibilitet og rå styrke. Du vil få en dypere forståelse av hvordan du kan komme i kontakt med og utvikle din egen storhet gjennom en økt bevissthet rundt blant annet hormoner og nervesystemet.

Du vil lære om hvordan du på kortest mulig tid kan stige oppover på kurven av optimal helse og velvære på en bærekraftig og smart måte. Her vil du bli utsatt for metodikk og protokoller som er skreddersydde for at du skal nå dine helsemål med sylskarp presisjon.

Jeg coacher og trener alt fra eliteutøvere i idrett og kampsport, yrkessoldater, leger og andre hverdagshelter. Jeg har klienter som trenger rehabilitering etter slag, skader eller annen sykdom. Men en ting har de alle til felles: De ønsker å oppgradere seg selv.

 
 

Pris:

90 minutter - 1200 kr

Duotime (tren med en venn) 90 minutter - 1800 kr

Ønsker du en skreddersydd kombinasjonspakke av mine tjenester?

Pris avtales når omfanget er avklart.