Jeg hjelper menn og kvinner med å oppgradere seg selv gjennom å tilegne seg gode vaner bygget på et bærekraftig fundament; både fysisk og psykisk.

Jeg hjelper menn og kvinner med å oppgradere seg selv gjennom å tilegne seg gode vaner bygget på et bærekraftig fundament; både fysisk og psykisk.

Om meg

Indigo Yubari er taktisk fitness instruktør, personlig trener og life coach/Movement Initiator med spesialisering i kettlebells, clubbells og flow movement. Han er også meditasjonslærer med en brennende nysgjerrighet på bevissthet.

Indigo har lang fartstid når det kommer til styrke og systematisk bevegelsestrening, taktisk fitness og yoga. Med mer enn 20-års erfaring i diverse kampsport-disipliner som Thai-boksing, Kick-boksing, brasiliansk Jiu jitsu og Tae Kwon Do, har han en meget god oversikt over kroppens begrensninger og potensialer for utvikling og optimalisering. I over et tiår har han fattet stor interesse for sammenhengen mellom styrketrening, bevegelse, bevissthet og nevrologien som ligger til grunne for optimal helse. Dette har ledet han ut på en reise for å forstå kompleksiteten og sammenhengen mellom kropp, sinn. Han er lidenskapelig opptatt av i hvilken grad fysisk trening, meditasjon, kost og ernæring påvirker blant annet hormonsystemet og nervesystemet, som igjen styrer hvordan vi oppfatter oss selv og virkeligheten rundt oss.

At opplevelsen av god eller dårlig livskvalitet styres av hjernen og kroppens egen kjemi er innlysende, så da er det vel også innlysende at den enkleste og mest tilgjengelige måten å hacket dette systemet på, er gjennom smart fysisk fostring og bevissthet rundt hva vi spiser

Indigo har studert og latt seg inspirere av mange forskjellige uttrykk, systemer og individer. Alt fra dans, turn, kampsport og yoga. Regnskogens sjamanisme, forskjellige terapiformer, og en rekke spirituelle retninger og systemer som alle har med helhetlig helse å gjøre.

Indigo har utviklet en egen metodikk og og et eget system basert på styrketrening, indre og ytre bevegelser, nevrologi og funksjonalitet. Dette for å gi deg raske og bærekraftige resultater som strekker seg langt forbi det fysiske. Med et sterkt fokus på tilstedeværelse og flyt deler han villig innsiktene og kunnskapen han har tilegnet seg på sin reise.

Vi vet at de gode treningsresultatene kommer ved god teknikk. Med gode resultater mener vi selvfølgelig at vi blir sterkere, mer utholdende både fysisk og mentalt. Men enda viktigere er det funksjonelle aspektet; at treningen gjør kroppen og sinnet i stand til å takle hverdagens ulike utfordringer på den mest optimale måten.